13 juli 18:00 uur / BBQ workshop

13
jul.
18:00 uur
BBQ workshop

Ervaar hoe het is om bij guus baan te sporten

Guus Baan Sport & Health helpt jou naar een betere versie van jezelf. Dat kan op sportief gebied, maar ook mentaal en met voeding. Regelmatig organiseren we evenementen om je kennis te vergroten of jezelf fysiek uit te dagen. Schrijf je vandaag in en ervaar het zelf.

Wat kan je verwachten?

Kouwe met Mark Grouwe

Weten jullie nog, die barbecue afgelopen zomer? Heerlijke gerechten onder begeleiding van ons eigen roeibeest (en BBQ- & pizzaheld) Mark Grouwe. Het was lekker, leerzaam en ook nog eens beregezellig. “Moeten we vaker doen,” zei iedereen. Dus:

Op zaterdagavond 13 juli 2024 van 18:00 tot 22:00 uur (ongeveer) steakt Mark de bbq weer aan en neemt ons mee langs smakelijke eet-ideeën. Zo vier je nog eens dat je goed bezig bent.

Wil jij erbij zijn, geef je dan hier even op of een persoonlijk bericht aan Guus.

Kosten: € 50.

Aanmeldformulier

Onze professionals

Deze toppers gaan je helpen je doel te behalen en grenzen verleggen
Guus
Baan

Al van jongs af aan hou ik mij bezig met sport. Ik schaatste NK’s en begeleidde topsporters. Toch wilde ik ook anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Want het enige dat een topsporter anders doet dan andere mensen is bewuste keuzes maken. Dat kun jij ook. Daarom koos ik uiteindelijk voor personal trainerschap. Ik geloof erin dat ieder mens zichzelf kan verbazen.

Proefsessie met Guus