Bloed, zweet en tra(i)nen

Kies hieronder jouw ideale trainingsvoorwaarden.

Onze professionals

Deze toppers gaan je helpen je doel te behalen en grenzen verleggen
Guus
Baan

Al van jongs af aan hou ik mij bezig met sport. Ik schaatste NK’s en begeleidde topsporters. Toch wilde ik ook anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Want het enige dat een topsporter anders doet dan andere mensen is bewuste keuzes maken. Dat kun jij ook. Daarom koos ik uiteindelijk voor personal trainerschap. Ik geloof erin dat ieder mens zichzelf kan verbazen.

Proefsessie met Guus

Succesverhalen

Deze toppers verlegden hun grenzen.
Mark
Grouwe

Ik gun het iedereen om deze stap te maken. Het meest waardevolle vind ik dat je aanleert om gedisciplineerd te zijn, dat je bewuste keuzes maakt omtrent voeding, drank en sport. Om zo tot een evenwichtige leefstijl te komen en goede balans te vinden.

Bloed, zweet en tra(i)nen

Kies hieronder jouw ideale trainingsvoorwaarden.
Personal training
Een-op-een met een personal begeleider werken aan jezelf. Fitter, slanker, sterker worden, da’s maatwerk. Iets tussen jou en jezelf.
Lees meer

In deze trainingsvorm train je in de volste privacy met een persoonlijke begeleider, zonder pottenkijkers of overdreven poespas, gericht op jouw persoonlijke doelen. Voordeel van deze keuze is dat we de training volledig op jouw situatie kunnen inrichten en verder met niemand rekening hoeven houden. Fysieke trainingen wisselen we af met gesprekken over je voortgang, je overtuigingen en je gedachten. Daarmee krijgen we patronen en denkwijzen boven tafel die tussen jou en je doel instaan. En als we dat eenmaal helder hebben, kunnen we er gericht iets aan doen. Zo haal jij razendsnel het resultaat dat je voor ogen hebt. Fitter worden, meer energie krijgen, minder stress ervaren, toch trainen ondanks een blessure… Wat je doel ook is, we stemmen het persoonlijk met je af. Zo krijg jij een trainingsprogramma dat exclusief op jouw resultaat is ingericht.

 • Eerste kennismaking – formuleren doelen
 • Nulmeting
 • Elke training een nieuwe tussenstap richting je doel
 • 1-op-1 werken aan jouw doel
 • Continu zicht op je voortgang
 • Elke maand doelen bijstellen (je gaat harder dan je denkt!)
Be(at) yourself
Samen met anderen werken aan jezelf, zowel fysiek als mentaal.
Lees meer

In een kleine, gezellige en hechte groep ga je aan de slag met jouw persoonlijke doel, dat je vooraf samen met de personal coach opstelt. In iedere ‘les’ komt een facet of situatie uit persoonlijke coaching en de dagelijkse praktijk voorbij. Hoe ga je bijvoorbeeld op je werk om met onverwachts overwerk? Dat vertalen we naar een fysieke training: hoe ga jij ermee om als je ineens vijf extra herhalingen van een oefening moet doen? Klagen is geen optie. Doorpakken. Samen met je groepsgenoten klem je je tanden op elkaar en ga je ervoor. Na de training denk je: ‘ha, toch maar mooi gefikst’. Je hebt jezelf overwonnen en je grens verlegd. Zo versla je je oude ‘ik’ en word je degene die je wilt zijn. En die nieuwe ik neem je overal mee naartoe.

 • Eerste kennismaking – doelen formuleren
 • Nulmeting
 • Elke week een nieuwe tussenstap richting je doel
 • 2x per week fysieke training: help elkaar fitter en sterker worden
 • 1x per week mentale training: samen gedachten en gedrag aanpakken
 • Elke week reflectie op je voortgang
 • Elke week doelen bijstellen
Groeps- training
Wat is er leuker dan samen sterker, fitter en energieker te worden?
Lees meer

Wil jij gezellig met anderen gewoon lekker fit worden en samen werken aan jezelf? Dan is een groepstraining iets voor jou. Een personal trainer coacht jou in een kleine groep van maximaal 6 personen richting je eigen doelen. Daarbij komen situaties uit het dagelijkse leven terug in de training. Het niveau van de individuele groepsleden is altijd aan elkaar gewaagd. Ben je een beginnende sporter, dan delen we je in bij andere beginners. Heb je al een sportieve basis, dan is een gevorderde groep geschikter. Zou hou je elkaar scherp. In ons systeem houd je je voortgang bij en blijf je jezelf en je groepsgenoten uitdagen met nieuwe doelen.

 • Eerste kennismaking – formuleren doelen
 • Nulmeting
 • Elke maand een nieuwe tussenstap richting je doel
 • 2x per week in een kleine groep werken aan jouw doel
 • Elke maand reflectie op je voortgang
 • Elke maand doelen bijstellen
Bedrijfs- training
Werken aan je teamspirit èn samen sterker worden?
Lees meer

Geen tijd voor sporten omdat je overdag moet werken? Dan ga je toch gezellig met je collega’s? Onze personal trainer kan bij jou op de zaak komen. Of je komt met z’n allen naar de studio in Enter. Wat voor jullie het handigst is. Samen werken en samenwerken aan jullie doelen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Da’s niet alleen goed voor je lijf en leden, maar tegelijk ook voor het teamverband. Je leert elkaars krachten kennen en pakt uitdagingen en opdrachten samen aan. Letterlijk. En samen verleg je steeds de lat. Dat merk je meteen ook in de bedrijfsresultaten.

Wil jij het ook ervaren?