25 november 19:30 uur / HEALTHY HANGOUT

25
nov.
19:30 uur
HEALTHY HANGOUT

Ervaar hoe het is om bij guus baan te sporten

Guus Baan Sport & Health helpt jou naar een betere versie van jezelf. Dat kan op sportief gebied, maar ook mentaal en met voeding. Regelmatig organiseren we evenementen om je kennis te vergroten of jezelf fysiek uit te dagen. Schrijf je vandaag in en ervaar het zelf.

Wat kan je verwachten?

Stel je voor: een energieke zaterdagavond gevuld met positieve vibes, inspanning en vervolgens samen genieten van een heerlijk hapje en drankje. Hierbij nodigen wij jullie uit voor een avond lekker trainen en een gezellige afsluiter met een drankje!

Wat kun je verwachten:

  • ? Een dynamische groepstraining om je weekend een boost te geven.
  • ? Gezelligheid en support van mede-enthousiastelingen.
  • ? Een verfrissend drankje na de workout.

Wanneer: Zaterdagavond 15 juni starten om 19.30 uur.

Werken aan een fit lichaam en een gezonde (lekkere) leefstijl, elkaar motiveren en vervolgens ontspannen genieten van een welverdiende beloning. Vergeet niet je sportoutfit en een positieve mindset mee te brengen!

Aanmeldformulier

Onze professionals

Deze toppers gaan je helpen je doel te behalen en grenzen verleggen
Guus
Baan

Al van jongs af aan hou ik mij bezig met sport. Ik schaatste NK’s en begeleidde topsporters. Toch wilde ik ook anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Want het enige dat een topsporter anders doet dan andere mensen is bewuste keuzes maken. Dat kun jij ook. Daarom koos ik uiteindelijk voor personal trainerschap. Ik geloof erin dat ieder mens zichzelf kan verbazen.

Proefsessie met Guus