04 mei 09:00 uur / Open Training

04
mei
09:00 uur
Open Training

Ervaar hoe het is om bij guus baan te sporten

Guus Baan Sport & Health helpt jou naar een betere versie van jezelf. Dat kan op sportief gebied, maar ook mentaal en met voeding. Regelmatig organiseren we evenementen om je kennis te vergroten of jezelf fysiek uit te dagen. Schrijf je vandaag in en ervaar het zelf.

Wat kan je verwachten?

  • Iedere zaterdagmorgen om 9.00 uur organiseren we bij Guus Baan Sport & Health een Open Training. Voor onze vaste sporters een mooie gelegenheid om een extra uurtje mee te pakken, voor jou een mooie eerste kennismaking. Je ontdekt wat het is om lekker met elkaar te sporten en elkaar uit te dagen om net die ene stap of sprong meer te doen. Zo verleg je je grenzen.

  • Onze trainingen beginnen altijd met een warm-up. Zo maken we onze spieren losser en klaar voor de komende training. Afhankelijk van het soort training ga je individueel, in tweetallen of als gehele groep aan de slag. Meestal is dat een combinatie van lichaamsoefeningen waarbij de focus enerzijds op kracht ligt, de andere keer op uithoudingsvermogen. Uiteraard draaien we passende muziek om de stemming erin te houden. Na afloop is er kans om moegestreden onder genot van een kop koffie met elkaar terug te kijken op de training.

Aanmeldformulier

Onze professionals

Deze toppers gaan je helpen je doel te behalen en grenzen verleggen
Guus
Baan

Al van jongs af aan hou ik mij bezig met sport. Ik schaatste NK’s en begeleidde topsporters. Toch wilde ik ook anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Want het enige dat een topsporter anders doet dan andere mensen is bewuste keuzes maken. Dat kun jij ook. Daarom koos ik uiteindelijk voor personal trainerschap. Ik geloof erin dat ieder mens zichzelf kan verbazen.

Proefsessie met Guus